22. DESEMBER

Luke 22

Bittelille juleaften! Den har gått med til å feire dagen i går og dei 22.500,- me fekk samla inn til fantastiske Idas Hjelpefond på Jul på Møllå! Utrulig kjekt å få vera med , og viss me får lov, stiller me neste år òg! Tusen millionar takk til alle som kom og bidrog til den beste julestemninga!

I dag var det julebading i sjøen etter initiativ av Livskraft på Bryne. Høge bølger og jærstrender i herlig selskap. Fantastisk friskt! Godt eg hadde lag på lag med iiS Woodling ull å varme meg i etterpå :) 

Dagens kalender: I dag kan du vinne same genser som eg har tulla meg inn i nå, ullvest med lilla paljetter og tøff heildress med kne-og albuelappar.

1. Skriv navn på artikkel og eventuelt størrelse i kommentarfeltet under

2. Trykk 'share' (på Facebook) og 'like' nederst i dette innlegget

- og du er med i trekninga! Lukke til!! :)

Husk å dele :)  Dersom du ikkje får delt (f.eks frå mobil/nettbrett), så gå inn på fb: iiS of Norway eller Little Mountains og del linken me legg ut derifrå. Ev. kopier urlen over, og lim den inn på veggen din på facebook. :)

Torill - col. 16

Torill - col. 16

Kosegenser med lommer. Tøff med tjukk strømpebukse til.

Str. XS-XL

Søt vest i 100% ull

str. 74/80 - 134/140

Lille Kjersti col. 16

Lille Kjersti col. 16

Lille Anund - col. 20

Lille Anund - col. 20

God heildress i blå kombi

Str. 62-92